Zoeken naar pakket afmetingen

pakket afmetingen
Pakketpost - Post Service.
Daarvoor moet het te bezorgen pakket aan bepaalde voorwaarden voldoen. Wat deze zijn, zetten wij graag voor u op een rijtje. De volgende pakketjes vallen onder pakketpost.: Brievenbuspakjes: gewicht maximaal 1,5, kg en afmeting maximaal 3826,53,2, cm. Pakketten: gewicht maximaal 20 kg en afmeting maximaal 80 x 40x x50 cm. Pakketten: gewicht maximaal 30 kg en afmeting maximaal 167 x 75 x 74 cm. Uw pakketpost voor het scherpste tarief verzonden. Wanneer u uw pakketpost verstuurt met Post Service bent u verzekerd van betrouwbare bezorging, voor de scherpste prijzen.
pakket afmetingen
pakket afmetingen
Business Post bezorgt 5 dagen per week. Dat kan zijn van maandag tot en met zaterdag. Afmeting en gewicht poststukken. Aan welke afmeting en gewicht moet een brief voldoen? Een brief weegt maximaal 2000 gram, heeft als maximale afmetingen 38 x 26,5, x 3,2, cm. en moet in een standaard brievenbus passen.Grotere en/of zwaardere poststukken worden als pakket verzonden.
pakket afmetingen
De afmetingen bepalen van een postpakket - wikiHow.
Wanneer je gevraagd wordt naar de afmetingen zoals de lengte en de omtrek, geef dan gewoon de lengte zoals je die hebt opgemeten. Voor de omtrek verdubbel je zowel de breedte als de lengte, en tel je die vervolgens bij elkaar op.
PostNL Standaard pakket Spring.
Download Postage Paid logo. Working at Spring. Tag Trace portal. Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here. E-commerceoplossingen Pakketten PostNL Standaard Pakket. Royal Mail Tracked 24 and 48. PostNL Standaard Pakket. PostNL Standaard Pakket. Uw pakketten veilig verzenden naar alle bestemmingen binnen de Benelux. Met het PostNL Standaard pakket worden uw pakketten op snelle en betrouwbare wijze verzonden binnen de Benelux. Daarnaast bieden we een aantal aanvullende verzendopties om aan al uw wensen te voldoen. Wilt u pakketten tot 2 kg naar Nederland versturen? Dan raden wij u PostNL Brievenbuspakje aan. Wilt u persoonlijk advies? Neem contact op. Spring Global Delivery Solutions maakt volledig deel uit van de PostNL Groep. Buiten de Benelux treden wij op als hun verkoopagent, waardoor u rechtstreeks toegang heeft tot het nationale distributienetwerk en circa 7 miljoen huishoudens. De voordelen van PostNL Standaard pakket. Volledig traceerbare service. Altijd twee bezorgpogingen. Levering bij de buren als geadresseerde niet thuis is. Onbezorgbare pakketten kunnen tot drie weken lang bij een lokaal afhaalpunt worden opgehaald. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies Wat kost het?
GLS-Info.
32 kg, maar op de omvang. Daardoor is het tarief snel en eenvoudig te bepalen. De omvang van het pakket wordt met een meetlint bepaald langste kortste zijde van het pakket. Er zijn drie verschillende prijsklassen met de maten S, M en L.
Pakketservice Picnic.
Als je ervoor zorgt dat er een DHL-retoursticker met barcode op het pakket zit, dan doen wij de rest. Maakt het uit van welke webwinkel een pakketje is? Nee, zolang DHL de vervoerder is, maakt het niet uit waar je hebt product hebt gekocht. Hoeveel pakketjes mag ik meegeven? Dat hangt een beetje van het formaat af. De enige voorwaarde is dat je pakketje s in ons bezorgkrat moet passen. De maximale afmetingen zijn 56 x 36 x 29 cm.
Post NL - Primera Plateau.
Post NL servicepunt. Onze winkel beschikt over een Post NL servicepunt.U kunt bij ons terecht voor al uw post, postzegels en pakketzegels. Hoe verstuur ik een pakket? U kun uw pakket eenvoudig bij Primera t Plateau versturen. Wij hebben diverse maten Primera- pakketdozen en enveloppen in ons assortiment zodat u uw post altijd ineen passende verpakking kunt versturen. Volg de 5 stappen.: Kies een passende verpakking en eventueel verpakkingstape. Heeft u dit niet in huis? Wij verkopen alles wat u nodig heeft! Pak het pakket stevig in. Adresseer uw pakket en schrijf de afzender erop. Breng uw pakket naar Primera t Plateau en wij zullen u helpen met het maken van een keuze van verzending. Wij frankeren het poststuk en overhandigen u eventueel het verzendbewijs zodat u uw pakket kunt volgen op de Post NL site. Hou altijd rekening met de volgende afmetingen bij verzending.: Formaat en gewicht. Minimum formaat pakket: 14 x 9 cm. Maximum formaat voor zending van 0 - 10 kg: 100 x 50 x 50 cm. Maximum formaat voor zending van 10 - 30 kg: 175 x 78 x 58 cm.
Algemene voorwaarden PostNL Pakketpunt bij GAMMA.
Voor alle producten en/of diensten van PostNL Pakketpunt of PostNL Business Punt die worden aangeboden in GAMMA-bouwmarkten in Nederland, geldt dat deze.: - Uitgesloten zijn van kortingsacties van GAMMA. - Alleen contant, met pin of met creditcard worden betaald. - Niet kunnen worden betaald met een GAMMA cadeaupas of met VVV-bonnen.
Gebruik het PostNL Pakketpunt in jouw KARWEI-bouwmarkt.
De webshop bepaalt de voorwaarden voor het ophalen van het pakket. Deze krijg je wanneer je jouw online artikelen bestelt. We bewaren je pakketten en postbuspakjes maximaal 7 dagen. De bewaartermijn voor aangetekende brieven, brief met verzekerservice en brief met legitimatie bewaren we nog wel 14 dagen voor je. Daarna worden deze terug gezonden. Neem altijd je legitimatie mee wanneer je een pakket ophaalt. Een pakket versturen binnen Nederland. Een pakket versturen naar een adres in Nederland? Ook dat kan eenvoudig en snel bij het PostNL Pakketpunt in je bouwmarkt. Hoe het werkt lees je op de website van PostNL. Een pakket versturen naar een postbus kan ook. Je kunt bij het Pakketpunt geen brieven posten. Maximale afgifte van 20 pakketten en/of een 0.5 rolcontainer per klant per dag. Een pakket versturen naar het buitenland. Bij het PostNL Pakketpunt kun je ook pakketten naar het buitenland versturen. Kijk voor meer informatie op de website van PostNL. Formaat en gewicht. Minimale formaat brief: 14 x 9 cm. Maximale formaat voor zending van 0-10 kg: 100 x 50 x 50 cm.
Het juiste pakketformaat kiezen.
Kopers kiezen de verzendoptie, dus je pakket moet voldoen aan de vereisten voor gewicht en afmetingen voor elk van de vermelde verzendopties. Kies het juiste pakketformaat bij het uploaden van je artikel. Je kunt het formaat niet meer wijzigen nadat een koper jouw artikel heeft gekocht. Als je het verkeerde formaat kiest, kan dit voor extra verzendkosten zorgen, moet je koper mogelijk bijbetalen bij het ophalen, of kun je negatieve feedback van je koper ontvangen.

Contacteer ons