Zoeken naar pakket afmetingen postnl

pakket afmetingen postnl
Maximale afmetingen pakket Maximale.
Als je als particulier een groot pakket binnen Nederland wil verzenden, mag dat pakket standaard maximaal 175 cm x 78 cm x 58 cm groot zijn. Let op dat je het pakket goed moet verpakken, en dat het niet zwaarder mag zijn dan 30 kg. Maximale afmetingen pakketpost in het Buitenland. Wil je als particulier vanuit Nederland een pakket naar het buitenland sturen? Dan mag het niet groter zijn dan 100 cm x 50 cm x 50 cm.
seopageoptimizer.nl
PostNL pakket verzenden: al vanaf € 6,95, Merkinfo.nl.
Feitelijk is de pakketdienst van PostNL een verlengde van de normale postbezorging; alles wat niet door de brievenbus past wordt als pakket verzonden en bezorgd. In dit artikel lees je alles over de verzendopties, tarieven en kosten, voorwaarden, maximale afmetingen en gewicht van een pakket, het verzekerd bedrag en de verzendduur van de pakketdienst PostNL.
PostNL pakket versturen CheapCargo.com.
In de rij staan en wachten op het label voor uw pakket in een postkantoor is daarom verleden tijd! De belangrijkste kenmerken voor verzending met PostNL.: Maximaal gewicht 30 kg. Langste zijde maximaal 100 cm. Kortste zijde maximaal 58 cm. Overige zijde maximaal 70 cm. Track Trace beschikbaar. Bezorgtijden: maandag t/m zaterdag 08:30: tot 21:30: uur. Bezorging onder Algemene Vervoerscondities. PostNL kent een standaardservice waarbij er de volgende dag wordt geleverd, van maandag t/m zaterdag. Let goed op de track&trace want PostNL geeft vaak een tijdsindicatie van levering mee. De transportvoorwaarden van PostNL zijn conform AVC/CMR. Mocht een pakket groter zijn dan onze aangegeven afmetingen/gewicht dan is de kans aanwezig dat er een pallettoeslag volgt ook wel stukgoed-toeslag. Deze bedraagt € 72.50, let daarom op de afmetingen en het gewicht van uw pakketten die u via PostNL verstuurt. Op de verzendmethode PostNL zijn de algemene voorwaarden van PostNL van toepassing. Cheapcargo.com krijgt een gemiddelde beoordeling van 8.3 10 uit 1093 reviews. Cheap Cargo B.V. Kerkenbos 1015 J. 6546 BB Nijmegen. 088 - 088 39 39. Pakket versturen buitenland.
Pakket versturen naar België: vergelijking verzendkosten Zakelijk: Diversen.
Kiala richt zich op de pakketpost en werkt met zeer eenvoudige voorwaarden. Het tarief voor het verzenden van een pakket naar België bedraagt 7,50. Gewicht: maximaal 15 kilogram. Afmetingen: langste zijde pakket maximaal 70 centimeter en langste kortste zijde van het pakket maximaal 120 centimeter. Wanneer uw pakket afwijkende afmetingen heeft of zeer groot of zwaar is kunt u het best gebruik maken van bekende vrachtvervoerders als UPS, DHL, enzovoorts. De kosten voor het verzenden van dergelijke pakketten liggen echter stukken hoger dan voor de normale pakketpost. PostNL pakket versturen: tarieven en verzendopties.
Tarief informatie pakketten PostNL België.
Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here. Zakelijke Oplossingen Pakket verzenden Pakket verzenden Tarief informatie pakketten. Pakket verzenden met contract. Pakket binnen België verzenden. Pakket naar Nederland verzenden. Pakket naar het Verenigd Koninkrijk verzenden. Pakket binnen Europa verzenden. Pakket wereldwijd verzenden. Handtekening voor Ontvangst. Ophalen op een PostNL locatie.
Post NL - Primera Plateau.
Post NL servicepunt. Onze winkel beschikt over een Post NL servicepunt.U kunt bij ons terecht voor al uw post, postzegels en pakketzegels. Hoe verstuur ik een pakket? U kun uw pakket eenvoudig bij Primera t Plateau versturen. Wij hebben diverse maten Primera- pakketdozen en enveloppen in ons assortiment zodat u uw post altijd ineen passende verpakking kunt versturen. Volg de 5 stappen.: Kies een passende verpakking en eventueel verpakkingstape. Heeft u dit niet in huis? Wij verkopen alles wat u nodig heeft! Pak het pakket stevig in. Adresseer uw pakket en schrijf de afzender erop. Breng uw pakket naar Primera t Plateau en wij zullen u helpen met het maken van een keuze van verzending. Wij frankeren het poststuk en overhandigen u eventueel het verzendbewijs zodat u uw pakket kunt volgen op de Post NL site. Hou altijd rekening met de volgende afmetingen bij verzending.: Formaat en gewicht. Minimum formaat pakket: 14 x 9 cm. Maximum formaat voor zending van 0 - 10 kg: 100 x 50 x 50 cm. Maximum formaat voor zending van 10 - 30 kg: 175 x 78 x 58 cm.
PostNL Pakketpunt.
Cadeaus voor juf meester Shop all. Momenten Shop all. Bedankje Shop all. Verkrijgbaar in de winkel. Lekker lezen Shop all. Iemand verrassen Shop all. Momentje voor jezelf Shop all. Kantoorartikelen Shop all. Kansspelen Shop all. Nationale Postcode Loterij. Handige services Shop all. Overige Shop all. Cadeaukaarten digitale tegoeden. Kunst, cultuur theater. Back to School. Iets te vieren? Speciaal voor jou. Meer dan 530 Primera winkels. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar. Grootste assortiment cadeaukaarten. Primera Keuze Cadeaukaart. Bij Primera winkels met een PostNL of DHL servicepunt kun je eenvoudig en snel je pakket verzenden en ophalen. Met meer dan 350 Primera winkels met een servicepunt zit er altijd wel een PostNL of DHL punt in de buurt! Zoek hier de winkel bij jou in de buurt. Altijd een PostNL punt in de buurt. Bij een PostNL servicepunt bij Primera kun je onder andere terecht voor het verzenden en ophalen van je pakket. De pakketten kunnen zowel in Nederland als naar het buitenland worden opgestuurd.
Postdozen versturen met PostNL. Wat zijn de spelregels? - www.verzend-dozen.nl.
In dat geval ziet PostNL de zending als vracht en daarvoor wordt maar liefst € 71,53, in rekening gebracht. Dat is dus opletten geblazen! Voor zendingen naar het buitenland gelden overigens andere specificaties. Een doos mag dan niet groter dan 100 x 50 x 50 cm en niet zwaarder dan 20 kg zijn. Gelukkig kun je bij ons een doos op maat laten maken, zodat de maximale afmetingen nooit overschreden worden.
Algemene voorwaarden PostNL Pakketpunt bij GAMMA.
Algemene voorwaarden PostNL Pakketpunt bij GAMMA. Algemene voorwaarden PostNL Pakketpunt bij GAMMA. Voorwaarden voor ophalen. De webshops bepalen de voorwaarden voor het ophalen van het pakket. Deze krijg je wanneer je jouw online artikelen bestelt. We bewaren je pakketten en postbuspakjes maximaal 7 dagen.
Ook een groot of zwaar pakket versturen Snel geregeld MyParcel.
Voor beide situaties is de verzendoptie Groot pakket beschikbaar. Hiermee kan je een pakket versturen met een maximaal formaat van 175 x 78 x 58 cm en/of maximaal gewicht van 30 kg. Voorwaarden Groot pakket. Beschikbaar voor pakketten die je wilt versturen binnen Nederland en landen binnen de EU. Pakketten die groter zijn dan 175 x 78 x 58 cm en/of zwaarder dan 30 kg kun je via MyParcel als palletzending versturen. Kosten Groot pakket. Voor de verzendoptie Groot pakket betaal je een toeslag bovenop het standaardtarief van jouw pakketzending. Groot pakket instellen. Maak in de backoffice een nieuwe pakketzending aan. Vul de adresgegevens van de ontvanger in. Kies bij Verzendopties voor Groot pakket. Sla de zending op, download het verzendlabel, print deze en plak deze op de zending. Lever je pakket in bij een PostNL locatie of laat deze ophalen middels de Haalservice.

Contacteer ons