Zoeken naar pakje versturen post

pakje versturen post
Pakket versturen met MyParcel? Dit zijn de kosten!
Op basis van het volume van het pakket wordt eventueel een volumetoeslag in rekening gebracht. Aantal Aantal Prijs per stuk P. 0 - 499 per jaar. 500 - 999 per jaar. 1.000 - 2.499 per jaar. 2.500 - 4.999 per jaar.
pakje versturen post
Pakket versturen? Snel makkelijk PostNL.
Brief of kaart versturen. Tarieven Online frankeren Postzegels kopen PostNL-punten Ontvangen. Track trace Verhuisservice Portokosten Postbus aanvragen Zakelijke Oplossingen. Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here. Versturen Pakket versturen. Verstuur al vanaf € 4,10., Bereken je tarief en kies de manier van versturen. Laat je pakket ophalen of geef het af op een PostNL-punt bij jou in de buurt. Bereken je tarief en verstuur. Snel en goedkoop versturen.
pakje versturen post
Waar let ik op met pakjes van particulieren uit het buitenland?
Pakket uit buitenland krijgen. Pakket uit buitenland krijgen. Van organisaties en bedrijven. Internationaal verhuizen en Douane. Paspoorten en reisadvies. Niet zomaar in- of uitvoeren. Programma's' en formulieren. Brochures en publicaties. Waar let ik op met pakjes van particulieren uit het buitenland? Dit onderdeel is alleen bedoeld voor particulieren die goederen ontvangen uit het buitenland van andere particulieren.
pakje versturen post
Post verzenden naar missiegebied Thuisfront Defensie.nl.
Stap 1: het verzenden. De gegevens van de afzender moeten op het poststuk staan uw postcode en huisnummer is al voldoende. Elk poststuk moet u frankeren volgens de normale posttarieven voor binnenlandse post. U betaalt alleen de portokosten naar Utrecht. Defensie betaalt de kosten voor het verdere transport. Als u een poststuk aangetekend verstuurt, betaalt u zelf de kosten. Het poststuk mag maximaal 2 kilo wegen. Een pakje mag maximaal 60 cm lang zijn. De lengte plus breedte plus hoogte mag opgeteld maximaal 90 cm zijn. Dit zijn de formaten van de pakketdozen die u op het postkantoor kunt kopen. Een posterkoker mag een maximale lengte hebben van 90 cm, met een diameter van maximaal 14 cm.
pakje versturen post
Goedkoop pakket versturen Voordeelpost.nl.
Verzend dan een brievenbuspakketje via Voordeelpost.nl. Bij ons bespaar je namelijk flink op de verzendkosten van pakketpost. En een pakje dat door de brievenbus past, biedt bovendien meer ruimte dan je denkt. Hoe verstuur ik een brievenbuspakketje? Met een brievenbuspakketje verstuur je eenvoudig kleine producten. Wil je een boek verzenden, kleding opsturen of andere artikelen op de post doen? Pakketpost via Voordeelpost.nl leent zich daar uitstekend voor. Wel dient je poststuk aan een aantal voorwaarden te voldoen.: Gewicht: maximaal 2 kg.; Afmeting: maximaal 38 x 26,5, x 3,2, cm.; Afname: vanaf 50 stuks. Als je pakje aan deze voorwaarden voldoet, kan Voordeelpost.nl je compleet ontzorgen. Wij zorgen er op een voordelige manier voor dat je pakketje op de deurmat van je ontvanger belandt. Dat gebeurt volgens de planning die we van tevoren maken. Zo weten jij en je ontvanger precies wanneer we je pakje in de brievenbus doen. En dat gebeurt binnen 72 uur. Voordelig postpakketten verzenden. Voordeelpost.nl kan je brievenbuspakket goedkoop bij je ontvanger afleveren.
Pakket versturen Snel Duurzaam DHL Parcel.
Dan ontvang je een bericht. Online versturen via Mijn DHL. Zo simpel is het. Open de Mijn DHL app, selecteer het gewicht van je pakket en vul jouw gegevens en die van de ontvanger in. Zodra je hebt betaald met iDEAL of creditcard, kan je pakket naar een DHL ServicePoint in de buurt. Laat daar de QR-code op je telefoon zien, dan zorgen wij voor een verzendlabel. Liever zelf printen? Kan natuurlijk ook. Je vindt het label in de app en in je mail. Plakken, en klaar! Of de ontvanger nou thuis is of niet, een pakket dat door de brievenbus past kunnen we altijd in één keer bezorgen. Bij DHL verstuur je een brievenbuspakje al vanaf€3,95, en maak je natuurlijk gebruik van alle opties die horen bij een standaard pakketverzending. Bekijk alle kosten en maximale afmetingen. Groen vervoer is goed vervoer. Of je nu een pakket binnen Nederland verzendt of naar het buitenland: met DHL verstuur je altijd klimaatneutraal.
SPAR altijd je pakketjes ophalen en versturen via PostNL.
SPAR is altijd in de buurt en door de ruime openingstijden kun je ook in de avond en het weekend terecht bij onze PostNL pakketservice. Dankzij het vertrouwde gezicht van de SPAR ondernemer, laat je het pakketje met een gerust hart achter. Geen zin en tijd om op de bezorger te wachten? Laat je pakket afleveren bij jouw SPAR in de buurt en haal het pakket op wanneer het jou uitkomt. Je kunt ook heel eenvoudig je pakketjes retour versturen of gemakkelijk pakketjes tot 2 kg versturen als brievenbuspakket. SPAR 24/7 pakketservice. Gemakkelijk 7 dagen per week, 24 uur per dag pakketjes ophalen en retour versturen met de Pakket en Brieven Automaat. Bij SPAR haal je je bestelde pakketje onderweg op en kun je daarnaast ook terecht voor kleine boodschappen of een lekker broodje voor onderweg. pakket en brieven automaat. je vindt het bij SPAR. 24/7 pakketjes ophalen en retour versturen. 7 dagen in de week, 24 uur per dag pakketjes ophalen en retour versturen bij de Pakket en Brieven Automaat. Selecteer jouw SPAR als pakketpunt bij je online aankoop voor het afhalen van je pakket.
Pakje verzenden binnen België. Snel geregeld met bpost bpost.
Volgende werkdag geleverd. Garantie tot € 500 voor goederen. Ontvangstbewijs met datum en handtekening ontvanger. Levering naar een adres of een Afhaalpunt. Tot 30 kg. Volgende werkdag geleverd. Laat je verzendetiket afdrukken in een Postkantoor of PostPunt. Levering naar een adres.
Post NL - Primera Plateau.
Wij frankeren het poststuk en overhandigen u eventueel het verzendbewijs zodat u uw pakket kunt volgen op de Post NL site. Hou altijd rekening met de volgende afmetingen bij verzending.: Formaat en gewicht. Minimum formaat pakket: 14 x 9 cm. Maximum formaat voor zending van 0 - 10 kg: 100 x 50 x 50 cm. Maximum formaat voor zending van 10 - 30 kg: 175 x 78 x 58 cm. Maximum gewicht: 30 kg. Is uw zending 0 - 10 kg groter dan 100 x 50 x 50 cm, dan betaalt u het tarief van een pakket 10 - 30 kg.
Pakket versturen binnen Nederland? Verstuur nu v.a. €5,00, uw pakket Binnen Nederland - Goedkooppakket.nl.
Pakket versturen van Nederland naar Nederland. Een normaal pakket of groot pakket versturen naar Nederland is zo gedaan. We bieden een duidelijk overzicht van alle tarieven en vervoerders die je kunt gebruiken. Kies bij het versturen naar Nederland uit PostNL, UPS DHL.

Contacteer ons